Om oss

FL-Produkter är Företagslänkens varumärke på alla mobiltillbehör och accessoarer. 

Vår affärsidé är att leverera mobiltillbehör till den svenska marknaden. Vi har sedan 2014 jobbat som importör av produkter mot mobiltelefonmarknaden.

Vi fungerar som grossist gentemot matbutiker, bensinmackar och bygghandeln. För oss är en hög servicenivå en självklarhet.

Vi försöker i varje enskilt fall göra vårt yttersta för dig som kund. Vi jobbar ständigt med produktutveckling för att leverera det senaste på marknaden.

Merchandisers

Vi har i dagsläget era Merchandisers utplacerade i Sverige som sköter om produkterna i er butik. De jobbar med att förstärka och förtydliga koncept, varumärket och sortiment genom att bygga miljöer och exponera varor på ett säljande sätt, samt skapa kampanjer. Syftet är att förändringar i varupresentationer och kampanjuppföljningar ska märkas genom att butikens försäljningssiror går upp. Arbetet går ut på att hitta nya försäljningsmöjligheter genom att utveckla hur varorna i butiken presenteras.

Webshop

För att öka tillgängligheten på våra produkter lanserar vi nu vår webshop, detta gör det möjligt för återförsäljare att lägga sina ordrar helt själva, speciellt i dessa tider då besök och möten är begränsade. När man fått sitt inlogg kan man enkelt se sina ordrar och har en bra översikt på beställningshistoriken, man får tillgång till kampanjer, erbjudanden och nyheter. 

MFI-certifierade enligt Apples-program

Lightning-kontakten

Lightning-kontakten som iPhones, iPods och iPads har använt sedan 2012 är en egenanslutning som skapats av Apple. Inuti varje lightning-kontakt finns ett litet autentiseringschip som säger att enheten är Apple MFI-certierad. Detta är viktigt eftersom icke-certierade lightningkablar kan vara mycket farliga för din enhet. (Du kanske har märkt ett varningsmeddelande på din telefon när en icke-MFI-kabel använts.) Dessa kablar kan ofta bli extremt heta, orsaka skador på din telefon och till och med göra den helt oanvändbar. Alla lightning-kablar vi erbjuder till Apples produkter är MFI-certierade.

Certieringsprocessen

Enda sen starten av Företagslänken avsåg vi att bli en certierad Apple MFI Developer. Processen är komplex och lång, men för att vi ska kunna leverera Lightning-kablar med den kvalitét vi strävar efter var valet inte svårt. För att kunna gå i produktion skickas våra produktplaner, designer och förpackningar till Apple för godkännande. När allt godkänns är vi redo att börja producera.

Stränga tester och kvalitétsgodkännande

Vi skickar in prover på våra kablar till Apples oberoende testanläggning som en del av godkännandeprocessen. Där genomgår alla kablar och nya produkter stränga mekaniska, spännings- och elektriska tester. Detta görs för att säkerställa att det inte finns några fel och att varje kabel från Företagslänken uppfyller både Apples MFI-certiering samt våra egna krav på kvalitét. Apple granskar också rutinmässigt MFI-tillverkningsanläggningarna.

Den slutliga produkten

Man kan tycka att det är mycket jobb för en liten logotyp som pryder våra kartonger, men det är en intyg som säkerställer att våra kablar håller den kvalitét som både vi som leverantör och ni som konsument kan förvänta er. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda bland dom bästa Lightning-kablarna på marknaden.

Qualcomm Quick Charge 3.0

Hur fungerar Quick Charge?

Quick Charge 3.0 tar ytterligare ett steg när det gäller spänningen, och använder rörliga spänningsstyrkor, dvs spänningen kan justeras mellan 3,2V och 20V i intervaller på 0,2V. Quick Charge 3.0 är något snabbare än 2.0, men 3.0 är dessutom mer effektiv än 2.0. Genom att konstant justera laddningen till batteriets behov minskar man uppvärmning och överhettning som också skadar batteriets livslängd. Quick Charge 3.0 är dessutom bakåtkompatibel med Quick Charge 2.0. Så om du har en laddare som är 2.0 och en telefon som är 3.0 så sker laddningen enligt Quick Charge 2.0.

   

Fast Charge

Alla kablar med denna symbol är anpassade för att klara dom högsta kraven som en QC 3.0-certifierad adapter/vägguttag kräver.

Med dessa kablar kan du vara säker på att få en väldigt snabb och effektiv laddning.

   

Smart IC

Hur fungerar Smart IC?

Smart IC innebär att produkten anpassar omedelbart den optimala laddningsströmmen för dina elektriska enheter - vilket säkerställer en snabbare och effektivare laddning samt förlänger batteriets livslängd.

Miljö & Säkerhet

Vi jobbar ständigt med att säkerställa att våra produkter håller hög kvalitét och är säkra att använda. Alla våra produkter är godkända enligt FCC, CE och RoHS. Dessa märkningar är en garanti för att vi uppfyller de krav som ställs på elektronisk utrustning.

   

Conformité Européenne

CE-märkning är en produktmärkning inom främst EU men även inom EES. Bokstäverna CE är en förkortning för Conformité Européenne. En produkt med CE-märkning får säljas i EES-området utan ytterligare krav. Förutsättningarna för att få CE-märka en produkt är att:

  • Produkten överensstämmer med grundläggande krav på exempelvis hälsa, säkerhet, funktion, miljö
  • Föreskriven kontrollprocedur har följts

   

Federal Communications Commission

FCC-märkningen är ett certifieringsmärke som används på elektroniska produkter som tillverkas eller säljs i USA. Denna intygar att den elektromagnetiska störningen från enheten är under gränser som godkänts av Federal Communications Commission. FCC-märkningen finns även på produkter som säljs utanför USA: s territorium, eftersom de antingen är produkter som tillverkas i USA och har exporterats, eller också säljs i USA. Detta gör att FCC-märkningen kan kännas igen över hela världen även för personer till vilka namnet på byrån Federal Communications Commission inte är känt.

   

Restriction of the use of certain Hazardous Substances in electrical and electronic equipment

RoHS-direktivet syftar till att minska riskerna för människors hälsa och för miljön genom att ersätta och begränsa farliga kemiska ämnen i elektrisk och elektronisk utrustning. Direktivet ska även förbättra möjligheten till lönsam och hållbar materialåtervinning från avfall från elektrisk och elektronisk utrustning. RoHS står för Restriction of the use of certain Hazardous Substances in electrical and electronic equipment.

Totalsumma:
    Till kassan